Comunicat de presă

PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

 

Primăria Comunei Zerind anunță semnarea contractului de finanțare nr. C3I1A0122000355/03.04.2023 pentru proiectul „CONSTRUIREA DE CENTRE DE COLECTARE PRIN APORT VOLUNTAR COMUNA ZERIND JUDEȚUL ARAD”

Perioada de implementare a proiectului este de 18 de luni în perioada 03.04.2023 și 30.09.2024 această perioadă cuprinzând și activități realizate înainte de semnarea contractului de finanțare.

Obiectivul general al proiectului vizeaza construirea unui centru de colectare prin aport voluntar în Comuna Zerind, județul Arad. Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României, Pilonul I. -Tranziția verde, Componenta 3 – Managementul Deșeurilor, Investiția I1. Dezvoltarea, modernizarea și completarea sistemelor de management integrat al deșeurilor municipale la nivel de județ sau la nivel de orașe/comune, Subinvestiția I I1.a. Înființarea de centre de colectare prin aport voluntar.

Valoarea totală a finanțării nerambursabile este de 3.830.913,04 lei, echivalentul a 778.720,00 euro, la care se adaugă TVA aferent cheltuielilor eligibile în valoare de 727.871,58 lei.
Cheltuielile neeligibile necesare implementării proiectului vor fi asigurate de UAT Zerind.

Date de contact:
Persoană de contact: Simandi Alexandru– primar
E-mail: primariazerind@yahoo.com
Telefon: 0257-355.566

Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerațieUE”
https://mfe.gov.ro/pnrr/                    https://www.facebook.com/PNRROficial/

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support